Sliping av mediekugler

13-05-2019

Sliping av mediekugler

 

Mine (Ball Fresing for Gruvedrift)

Baller til bruk i mineralbearbeiding av ballfering er konstruert for maksimal slitestyrke (耐磨性) ved bruk av høyt karboninnhold og høy hardhetsnivå. Malmmalingsmediet (矿石 研磨 介质) inneholder vanligvis stålslipekuler og stålslipestang. er den avgjørende faktoren som påvirker driftskostnadene ved mineralforedlingsanlegget. Vi kan levere forskjellige smidde stålslipekuler i tråd med ulike miner og mangfoldige behov i mineralforedlingsanlegget. Vi kan tilby deg slitasjebestandig (耐磨性) stålsliping baller med diameter som strekker seg fra 20 mm til 140 mm for å passe til gullmalm, sølvmalm. kobbermalm, jernmalm, osv. Disse produktene får omfattende markedsføring og bruk i aktuell gruveindustri, og hjelper kundene atain bemerkelsesverdige økonomiske fordeler ved å spare mye av anskaffelseskost og i stor grad øker produksjonen. Vi er i stand til å tilby de mest hensiktsmessige stålmalingsballene til kunder.

Cementanlegg / kraftverk (Ball Fresing for industrielle applikasjoner)

Haoyang produserer slipekule for bruk i industrielle applikasjoner som kraft og sement. Ballene er produsert av høy karbonstål, legeringsstålstenger og deretter smidd inn i baller. Baller til bruk i industrielle ballfrøoperasjoner er konstruert for maksimal slitestyrke med lavere hardhetsnivåer enn de som brukes i typiske mineralbehandlingsapplikasjoner. Koblingsmøllenes kraftforbruk og stålforbruk opptar et forholdsvis høyt kostnadsforhold i produksjons- og prosessprosessen av et sementanlegg. Hardheten, bruddhastigheten og korrosjonsmotstanden til stålslipebollene påvirker produksjonskostnadene og effektiviteten av ball sliping mill. Vi er i stand til å levere et bredt spekter av produkter, sammenlignet med de tilsvarende produktene, våre produkter har mye høyere ytelsesprisforhold. Videre kan vi fullt ut vurdere arbeidsforholdene og de faktiske kravene til brukerne å påvirke kraft og korrosjonsmotstand mot tilbyr deg de mest passende førsteklasses stålslipebollene med høy hardhet, høy styrke, lav slitasje og sterk korrosjonsbestandighet for brukerne. Hvis du trenger en sliping stål ball, er du velkommen til å kontakte oss!

De smidde stål slipebolleneog stålstenger er også ideelle slipemidlet for kulefabrikker og stengemøller som regelmessig brukes i kjemisk industri for aluminium, kull og fosprus. I tillegg er de funnet i mange andre næringer, for eksempel er våre stålslipeboller også mye brukt i store gruver, termiske kraftverk, sementanlegg og mer. Våre stål slipestenger er i tillegg egnet for sementanlegg, kraftverk, gruveindustri, kvartssandplantasje, silisiumsandanlegg, sandluftindustri, gassbetongfabrikker mv.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler